Cum comand

Coolbag ofera clientelor sale patru modalitati de la cumpara produsele:

  • pe site, prin intermediul cosului de cumparaturi
  • telefonic
  • prin email

Comanda prin intermediul cosului de cumparaturi

Mai intai va invitam sa vizitati categoriile noastre de produse si sa va alegeti produsele care va plac. Dupa ce alegeti culoarea si marimea dorite puteti adauga produsul la cosul de cumparaturi facand click pe butonul Adauga la cos care va va conduce in pagina Cos de cumparaturi.

Pentru a finaliza comanda trebuie sa alegeti una dintre cele doua optiuni: Sunt deja client sau Sunt client nou. Daca ati mai cumparat de la Coolbag si sunteti deja client, veti fi invitata sa va logati, urmand ca dupa logare, formularul de livrare sa fie deja completat cu datele dvs.

Daca nu ati mai cumparat de la noi sau nu va mai amintiti datele de logare, puteti opta pentru varianta Sunt client nou. In acest caz veti fi invitata sa completati formularul de livrare cu numele destinatarului comenzii, adresa de livrare, telefonul si adresa de email.

De asemenea puteti opta pentru modalitatea de transport (posta sau curier) precum si modalitatea de plata (ramburs, ordin de plata sau card).

Dupa ce ati completat toate informatiile puteti finaliza comanda facand click pe butonul Trimite comanda. Veti primi un email de confirmare a comenzii care contine lista produselor comandate si celelalte informatii referitoare la comanda.

Comanda telefonica
Pentru a face comanda prin telefon puteti suna la numerele +40 744 300 375 / +40 743 541 631, de luni pana vineri, intre orele 09-20.

Comanda prin email
Pentru a trimite o comanda prin email trebuie sa completati un formular cu datele dvs. si produsele dorite. Mai multe detalii.