Cum platesc

Plata comenzii
Plata produselor se poate face ramburs (la primirea coletului) sau in avans (prin ordin de plata).

Plata ramburs se face la primirea comenzii de la curier sau la ridicarea coletului de la posta.

Daca optati pentru plata prin ordin de plata, va rugam sa aveti in vedere faptul ca expedierea comenzii se va face numai dupa ce primim confirmarea platii. Termenul de plata este de maxim 5 zile de la plasarea comenzii, dupa acest termen comanda fiind anulata. Datele contului in care se face plata sunt specificate in emailul de confirmare a comenzii.

In cazul clientilor care au facut o comanda si nu au ridicat-o de la posta sau au refuzat primirea, la comanda urmatoare plata se face numai in avans, prin OP sau card.

Plata cu voucher
Coolbag poate emite vouchere promotionale de diverse valori al caror cod unic va fi trimis prin email clientilor. Clientii care beneficiaza de vouchere pot introduce codul voucherului in campul prevazut la pasul 2 al comenzii – Mod facturare. Valoarea voucherului se scade din pretul total al produselor, urmand ca clientul sa plateasca diferenta plus taxele de transport.

In cazul cand valoarea voucherului este mai mare decat pretul total al produselor, diferenta nu se returneaza.

Plata in avans
Pentru clientii noi care inregistreaza comenzi cu valoari mari sau in cazuri particulare (clienti cu comportament abuziv, clienti care au inregistrat in trecut comenzi neridicate, etc), ne rezervam dreptul de a percepe plata unui avans.

Clientul va fi informat atat prin email cat si telefonic in legatura cu aceasta cerinta si i se vor transmite datele de plata prin email. In cazul cand clientul nu doreste sa efectueze plata avansului, comanda poate fi anulata.